donderdag 26 november 2020

Integrale brief ex-FvD en ex-TK kandidaat Pouw-Verweij aan het FvD hoofdbestuur...

 








    Mijn Commentaar :


1. Ook hier weer de onmiddellijk in het oog springende groteske hypocrisie van de rancuneuze klagers (over de standpunten van Baudet en Jansen) in kwestie.

2. Luid klagende spijtoptanten, die immers (gelijk alle would-be verzetsstrijders van NA WOII) na alle publicaties over en van Baudet al jaren geleden tot de conclusie zouden hebben moeten zijn gekomen dat Baudet een ordinaire White Supremacist is - met alle sympathieën van dien, inclusief die voor het verderfelijke nazisme - die zich buitendien meerdere keren openlijk en ondubbelzinnig heeft geëncanailleerd met notoire anti-semieten en WOII revisionisten zoals bijvoorbeeld Jean-Marie Le Pen. 

3. Volstrekt ongeloofwaardig verhaal derhalve, net als alle overige klaagzangen uit de pennen en monden van allen die het pas nu nodig vonden om hun stem tegen Baudet te verheffen en inmiddels - in het zicht van nog meer CV beschadigende ontwikkelingen en onthullingen - in rotten van tien het zinkende FvD schip hebben verlaten.

4. Op naar de oprichting van de volgende extreem-rechtse partij, want het imploderen van het FvD betekent natuurlijk geenszins, dat daarmee ook de herauten van het criminele nazistisch gedachtengoed zijn geïmplodeerd. 

5. Men heeft nog drie maanden de tijd om een nieuwe partij op te zetten (dan wel het FvD te restaureren dan wel beide). 

6. De groep kiezers die - zeker na de onthutsende verhoren de afgelopen twee weken, van de bestuurlijke hoofdrolspelers door de onderzoek-commissie van de TK naar het wrede en meerjarige drama rond de opvangtoeslagen - hun vertrouwen in de overheid nog verder beschaamd hebben zien worden en daardoor hun basale vertrouwen in de democratie nog verder ondermijnd hebben zien worden, zal ongetwijfeld meer dan ooit tevoren geneigd zijn, om nog meer open te staan voor de vele valse en hetzerige extreem-rechtse beloften van een sterk en charismatisch leiderschap.

7. Sterke en suggestieve leiders, die onveranderlijk zullen blijven beloven, om "het corrupte partijkartel" nog intensiever te bestrijden dan zij al (zeggen te) hebben gedaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.